Ταξίδι στον κόσμο του ζωγράφου Petr Shevchenko

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Ταξίδι στον κόσμο του ζωγράφου Petr Shevchenko

Αύγουστος 01, 2016 - 12:06
Αναρτήθηκε στο:

Η έκθεση φιλοξενείται στο Grecotel Pallas Athena έως 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο πλαίσιο του Έτους Ρωσίας στην Ελλάδα 2016

Ένα ταξίδι σε κόσμους αλληγορικούς και μυστηριώδεις υπόσχεται η έκθεση ζωγραφικής “Subconscious Flow” του Ρώσου Καλλιτέχνη Petr Shevchenko που λειτουργεί καθημερινά σε χώρο του Grecotel Pallas Athena.

O Petr Shevchenko, γεννημένος στη Μόσχα το 1986, είναι visual artist που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Οι πίνακες του με έκδηλη την προσωπική του διάθεση και το έντονο πάθος της έκφρασης αποδίδονται με ισορροπημένο σχέδιο, ανάλαφρη διάθεση και έντονη εσωτερικότητα.

Η έκθεση “ Subconscious Flow” πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Έτους Ρωσίας στην Ελλάδα 2016 και τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα και του Επίτιμου Προξενείου στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα εγκαίνιά της παρευρέθηκαν ο κ. Ηλίας Κλης, Πρέσβης ε.τ. και συντονιστής του Έτους Ελλάδας στη Ρωσία 2016, ο κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης, Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, στελέχη της Ρωσικής Πρεσβείας, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και εκπρόσωποι του Τουρισμού, της Τέχνης και του επιχειρηματικού κόσμου.

Η έκθεση ζωγραφικής του νέου Ρώσου καλλιτέχνη αποτελεί μία από τις εκδηλώσεις του ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel στα πλαίσια του Έτους Ρωσίας στην Ελλάδα 2016.