Μπράβο παιδιά!

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Μπράβο παιδιά!

Δεκέμβριος 16, 2016 - 16:09
Αναρτήθηκε στο:

Το elru2016.gr παρουσιάζει τους τελικούς νικητές του παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής

Νικητές παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τους τελικούς νικητές του παιδικού διαγωνισμού ανά ηλιακή κατηγορία μετά την διαδικτυακή ψηφοφορία.

  • Στην κατηγορία 6-7 ετών πρώτος σε ψήφους ήρθε ο Γκεόργκι Μοριλιόβ (Морылев Георгий Дмитриевич), 7 ετών από την Μόσχα, με το έργο «Φλεγόμενη Τροία».
  • Στην κατηγορία 8 ετών πρώτη σε ψήφους ήρθε η Αλιόνα Νιγκομετζιάνοβα ( Нигомедзянова Алена Викторовна), από το Καζάν, με το έργο «Γάτες στην Ελλάδα».
  • Στην κατηγορία 9 ετών πρώτος σε ψήφους ήρθε ο Κυρίλ Γκορμπουνόβ (Горбунов Кирилл Дмитриевич), από  την πόλη Κρασνοτουρίνσκ της περιφέρειας Σβερντλώφ, με το έργο «Η κατάκτηση της Τροίας».  
  • Τέλος, στην κατηγορία 10 ετών, πρώτη σε ψήφους ήρθε η Μαρία Γκόλνικοβα (Гольникова Мария Валерьевна), από την πόλη Σμολένσκ, με το έργο «Η Ελλάδα στα όνειρά μου».

Κάθε ένας από τους νικητές θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Ελλάδα με την οικογένειά του.  Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην βραχεία λίστα θα κερδίσουν ένα προσωπικό γραμματόσημο από τα ΕΛΤΑ και προωθητικό υλικό του αφιερωματικού Έτους.

Συγχαρητήρια ΣΕ ΟΛΑ τα παιδιά που πήραν μέρος στον διαγωνισμό! Τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Μπράβο παιδιά!