Ο Πρόεδρος της Βουλής στην Μόσχα

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Ο Πρόεδρος της Βουλής στην Μόσχα

Δεκέμβριος 12, 2016 - 12:21
Αναρτήθηκε στο:

Θα παραστεί από κοινού με τον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας στην επίσημη εκδήλωση για την ολοκλήρωση του Αφιερωματικού Έτους 2016 Ελλάδας-Ρωσίας, στο Κρατικό Ιστορικό Μουσείο της Μόσχας.

Επίσκεψη ΠτΒ στη Μόσχα

Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης θα επισκεφθεί τη Μόσχα από τις 12 έως 15 Δεκεμβρίου 2016 και θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας κ. Βιάτσεσλαβ Βολόντιν και την πρόεδρο του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου κα Βαλεντίνα Ματβιένκο.

Την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, ο κ. Βούτσης, ανταποκρινόμενος στην τιμητική πρόσκληση της κυρίας Ματβιένκο, θα μιλήσει ενώπιον της ολομέλειας του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου.

Ακόμη, ο πρόεδρος της Βουλής από κοινού με τον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας θα παραστεί στην επίσημη εκδήλωση για την ολοκλήρωση του Αφιερωματικού Έτους Ρωσίας στην Ελλάδα και Ελλάδας στη Ρωσία 2016, στο Κρατικό Ιστορικό Μουσείο της Μόσχας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Βούτσης θα παραστεί επίσης στα εγκαίνια της έκθεσης Μποκόρου στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Μόσχας, ενώ θα συναντηθεί και με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας.