Η δημοφιλής Πωλίνα Γκαγκάρινα στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού "Ταξίδι στην Ελλάδα"

Χρόνος ανάγνωσης
Λιγότερο από
1 λεπτό
Διαβάστηκε

Η δημοφιλής Πωλίνα Γκαγκάρινα στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού "Ταξίδι στην Ελλάδα"

Μάιος 17, 2017 - 14:42
Αναρτήθηκε στο:

Η κορυφαία ποπ τραγουδίστρια της Ρωσίας, Πωλίνα Γκαγκάρινα, θα είναι η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του μεγάλου διαγωνισμού ζωγραφικής για παιδιά της Ρωσίας και της ρωσικής διασποράς με τίτλο "Ταξίδι στην Ελλάδα", που διοργανώνει το Γραφείο Τύπου της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Μόσχα σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Ο διαγωνισμός, που έχει προγραμματιστεί να συμπέσει με το Έτος Ελλάδας-Ρωσίας στον Τουρισμό 2017-2018, αποτελεί συνέχεια του πολύ επιτυχημένου διαγωνισμού "Τί σημαίνει η Ελλάδα για εμένα", που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016 με περισσότερες από 1.200 συμμετοχές. Αυτή τη φορά, τα παιδιά καλούνται να αποτυπώσουν με μπογιές και πινέλα ένα εικαστικό ταξίδι στην Ελλάδα με βραβείο για τους τέσσερις νικητές διακοπές στην Χαλκιδική με τα φτερά της Ellinair και χορηγία της Ένωσης ξενοδοχείων και του Τουριστικού Οργανισμού  Χαλκιδικής. Στόχος του διαγωνισμού είναι η ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στη Ρωσία και η περαιτέρω ανάδειξη της ως τουριστικού προορισμού προστιθέμενης αξίας στο ρωσικό κοινό.

Η Πωλίνα Γκαγκάρινα είναι εξαιρετικά δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός στη Ρωσία και στο εξωτερικό. Εκπροσώπησε τη Ρωσία στο διαγωνισμό της Eurovision το 2015 κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Γεννήθηκε στη Μόσχα αλλά τα πρώτα της χρόνια τα έζησε στην Ελλάδα και μιλάει ελληνικά.