Κορυφαία Νέα

Τελευταία

Τα διαπιστευτήριά της στον πρόεδρο Πούτιν επέδωσε η νέα Πρέσβης της Ελλάδος, Τασία Αθανασίου

Τα διαπιστευτήριά της στον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, επέδωσε χθες, 3 Ιουλίου, η νέα Πρέσβης της Ελλάδος στη Ρωσία, Τασία Αθανασίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ελληνική και Κυπριακή αντιπροσωπεία στη Βόρεια Οσετία

Αντιπροσωπείες της Ελληνικής και της Κυπριακής Δημοκρατίας βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Βόρεια Οσετία για να συμμετάσχουν στη διεθνή διάσκεψη «Ανάπτυξη της εμπορικής και οικονομικής συνεργασίας μεταξύ Καυκάσου, Ελλάδας και Κύπρου», η οποία

Διαβάστε Περισσότερα

Ελληνική βραδιά στη Μόσχα με «τιμώμενη καλεσμένη» την ελληνική γλώσσα

Ο ελληνικός πολιτισμός ένωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά Έλληνες που διαμένουν στη Μόσχα και Ρώσους φοιτητές της ελληνικής γλώσσας στην καθιερωμένη, πλέον, ελληνική βραδιά στην προξενική κατοικία, που διοργανώθηκε την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019.

Διαβάστε Περισσότερα

Επίδοση αντιγράφων διαπιστευτηρίων από τη νέα Πρέσβυ, Τασία Αθανασίου

Aντίγραφα των διαπιστευτηρίων της επέδωσε η νέα Πρέσβυς της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, Τασία Αθανασίου, στον στον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Α.Β. Γκρουσκό, σήμερα, 14 Μαΐου.

Διαβάστε Περισσότερα

Επίσημη έναρξη του «Έτους Γλώσσας και Λογοτεχνίας Ελλάδας-Ρωσίας 2019/20»

Σε ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου, το απόγευμα, στο πλαίσιο της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, η επίσημη έναρξη του «Έτους Γλώσσας και Λογοτεχνίας Ελλάδας-Ρωσίας 2019/20», με την υπογραφή Κοινής Δήλωσης

Διαβάστε Περισσότερα

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος υπουργός Τουρισμού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Ανέλαβε χθες τα καθήκοντά του ο νέος υπουργός Τουρισμού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Μιλώντας κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού, ο κ.

Διαβάστε Περισσότερα

Το ελληνικό ΥΠΕΞ για το δυστύχημα στο Σερεμέτιεβο

Τα συλλυπητήριά του για το χθεσινό δυστύχημα στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο εξέφρασε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Διαβάστε Περισσότερα

Προβολή ταινίας για τον Ι. Καποδίστρια στα πλαίσια του 41η Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μόσχας

Στις 20 Απριλίου 2019, στον Οίκο Κινηματογραφιστών της Μόσχας, στα πλαίσια της διοργάνωσης του 41ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Μόσχας, παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσίας, της Γενικής Προξένου της Ελλάδος στη Μόσχα, Ελ

Διαβάστε Περισσότερα

Σελίδες