Απρίλιος 2019

Προβολή ταινίας για τον Ι. Καποδίστρια στα πλαίσια του 41η Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μόσχας

Απρίλιος 22, 2019 - 14:52
Αναρτήθηκε στο:

Στις 20 Απριλίου 2019, στον Οίκο Κινηματογραφιστών της Μόσχας, στα πλαίσια της διοργάνωσης του 41ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Μόσχας, παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσίας, της Γενικής Προξένου της Ελλάδος στη Μόσχα, Ελένης Βακάλη, εκπροσώπων του Συλλόγου Ελλήνων Μόσχας, εκπροσώπων διπλωματικών αποστολών στη Ρωσία, ανθρώπων από τον κόσμο του κινηματογράφου και πλήθους φίλων της «μεγάλης οθόνης», πραγματοποιήθηκε η προβολή της ταινίας της Svetlana Muzychenko, «Ο Έλληνας της Ρωσικής Αυτοκρατορίας».

Παρουσίαση cash rebate για οπτικοακουστικές παραγωγές στο 41ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μόσχας

Απρίλιος 22, 2019 - 13:00
Αναρτήθηκε στο:

Τα κίνητρα του ελληνικού cash rebate παρουσίασε η Ελλάδα, την Πέμπτη, 18 Απριλίου, στο πλαίσιο του 41ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μόσχας. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε πάνελ κινηματογραφικών παραγωγών και ειδικών του κινηματογράφου με τίτλο «Ευρωπαϊκά προγράμματα για τη στήριξη νεοεμφανιζόμενων και ανεξάρτητων ταινιών: ευκαιρίες για Ρώσους παραγωγούς ταινιών».

Οι ελληνικές ταινίες "Λεωφόρος Πατησίων" και "The Waiter" στο 41ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μόσχας

Απρίλιος 17, 2019 - 15:39
Αναρτήθηκε στο:

Η "Λεωφόρος Πατησίων" (Patision Avenue) του Θανάση Νεοφώτιστου και το "The waiter" του Στηβ Κρικρή θα προβληθούν στο πλαίσιο του 41ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μόσχας που θα διαρκέσει από 18 έως 25 Απριλίου 2019.