Ιούνιος 2018

Διακοπές «ζωγραφιά» για 4 οικογένειες από τη Ρωσία

Ιούνιος 25, 2018 - 14:57
Αναρτήθηκε στο:

«Βυθιστήκαμε σε έναν κόσμο όπου η θάλασσα είναι πεντακάθαρη, η φύση είναι ασυνήθιστα διαφορετική και οι άνθρωποι γύρω είναι απίστευτα ευγενικοί και πνευματικά πλούσιοι». Κάπως έτσι μας περιέγραψαν τις εμπειρίες τους από την Ελλάδα οι τέσσερις μαθητές από τη Ρωσία που νίκησαν στον ελληνικό διαγωνισμό ζωγραφικής "Ταξίδι στην Ελλάδα" και κέρδισαν ένα πραγματικό ταξίδι στη Χαλκιδική για μία εβδομάδα μαζί με τις οικογένειές τους. Την προηγούμενη εβδομάδα, λίγο αφότου γύρισαν από τις διακοπές τους, τους τηλεφωνήσαμε για να μάθουμε πώς πέρασαν.

Η ελιά της Χαλκιδικής στο «μενού» 3,5 εκατομμυρίων Ρώσων αναγνωστών

Ιούνιος 21, 2018 - 13:46
Αναρτήθηκε στο:

Επτασέλιδο άρθρο-διαφήμιση για τη Χαλκιδική και την παραγωγή ελιάς και ελαιολάδου περιλαμβάνει στο τεύχος Ιουλίου το δημοφιλέστερο τουριστικό περιοδικού της Ρωσίας “Vokrug Sveta”, με 3,5 εκατομμύρια αναγνώστες μηνιαίως.

Επίσκεψη Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοζτιά, στη Μόσχα

Ιούνιος 14, 2018 - 17:19
Αναρτήθηκε στο:

Τη Μόσχα επισκέφθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος συναντήθηκε την Τετάρτη, 13 Ιουνίου, με τον Ρώσο ομόλογό του, Sergey Lavrov. Οι συζητήσεις τους εστιάστηκαν σε θέματα διμερούς συνεργασίας, αλλά και σε ζητήματα περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Δυτικά Βαλκάνια.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εξωτερικών μετέβη στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας, όπου αναγορεύτηκε σε επίτιμο διδάκτορα.

Στη Χαλκιδική οι νικητές του φετινού παιδικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής "Ταξίδι στην Ελλάδα"

Ιούνιος 08, 2018 - 13:32
Αναρτήθηκε στο:

Οι νικητές του Β’ Παιδικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής με τίτλο «Τι σημαίνει η Ελλάδα για μένα», που διοργανώθηκε από το ΓΤΕ Μόσχας και τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης με την υποστήριξη του Ομίλου Μουζενίδη και της ELLINAIR, φιλοξενούνται από τις 4 Ιουνίου 2018 στη Χαλκιδική μαζί με τις οικογένειές τους για μια εβδομάδα.