Μάρτιος 2018

Συναντήσεις Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών στη Μόσχα

Μάρτιος 29, 2018 - 12:31
Αναρτήθηκε στο:

Περισσότερες από 70 συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και ρωσικών επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκαν κατά τη συνάντηση του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Ρωσίας, σήμερα, 29 Μαρτίου, στην έδρα της Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών Ρωσίας, στη Μόσχα.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 13 ελληνικές επιχειρήσεις από τους κλάδους της βαριάς βιομηχανίας, των κατασκευών, της ενέργειας, των φαρμάκων, των τροφίμων και της μεταποίησης, ενώ από ρωσικής πλευράς έλαβαν μέρος περισσότερες από 25.

Φοιτητές από το Νίζνι Νόβγκοροντ στην ελληνική Πρεσβεία

Μάρτιος 22, 2018 - 10:50
Αναρτήθηκε στο:
Ο Έλληνας Πρέσβυς μαζί με τους φοιτητές και τους συνοδούς καθηγητές τους

Φοιτητές τριών πανεπιστημίων της πόλης Νίζνι Νόβγκοροντ και της πόλης Σαράνσκ έγιναν δεκτοί χθες, Τετάρτη 22 Μαρτίου, στην ελληνική Πρεσβευτική Κατοικία στη Μόσχα. Οι 26 φοιτητές από σχολές διεθνών σχέσεων, παγκόσμιας ιστορίας, οικονομικών, μεταφραστών και ξένης γλωσσολογίας ενημερώθηκαν από τον Πρέσβυ της Ελλάδος στη Μόσχα, Ανδρέα Φρυγανά, για τις ελληνορωσικές σχέσεις και τους ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν τις δύο χώρες, ενώ είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν σχετικά με το έργο της Πρεσβείας μέσα από σύντομες παρουσιάσεις των επικεφαλής των διαφόρων τμημάτων.

Η «Μύρτις» στέλνει με το γραμματόσημό της μήνυμα υπέρ των παιδιών σε όλον τον κόσμο

Μάρτιος 16, 2018 - 11:43
Αναρτήθηκε στο:

Η «Μύρτις», ένα 11χρονο κορίτσι που έζησε τον 5ο αιώνα π.Χ και το πρόσωπό της αναπλάστηκε πριν λίγα χρόνια με τη συνεργασία Ελλήνων και ξένων ειδικών, εγκαινίασε το φετινό Εκδοτικό Πρόγραμμα Γραμματοσήμων των Ελληνικών Ταχυδρομείων και στέλνει το δικό της μήνυμα υπέρ της προστασίας των παιδιών σε όλον τον κόσμο.

Αφιέρωμα του Vokrug Sveta στο Άγιο Όρος

Μάρτιος 15, 2018 - 16:49
Αναρτήθηκε στο:

Τα εννέα θεμελιώδη μαθήματα ζωής που έλαβε κατά την ολιγοήμερη παραμονή του στο Άγιο Όρος, περιγράφει ο δημοσιογράφος Κίριλ Σιντόροφ, σε δεκασέλιδο αφιέρωμα στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Vokrug Sveta, του μεγαλύτερου ρωσικού τουριστικού περιοδικού, με σχεδόν 3,5 εκατομμύρια αναγνώστες και κοινό που συνολικά ανέρχεται σε 7,7 εκατομμύρια, όπως αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στη Μόσχα.

Πολύ θετικά τα μηνύματα για τη φετινή τουριστική χρονιά

Μάρτιος 14, 2018 - 13:44
Αναρτήθηκε στο:

Ξεκίνησε χθες, 13 Μαρτίου, στη Μόσχα η διεθνής τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ, στην οποία η Ελλάδα συμμετέχει με περίπτερο 800 τ.μ. και εκπροσώπους των ελληνικών περιφερειών, τουριστικών πρακτόρων και επιχειρήσεων του κλάδου. Το ελληνικό περίπτερο εγκαινίασε η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται στη Μόσχα στο πλαίσιο της έκθεσης και πρόκειται να έχει επαφές με Ρώσους αξιωματούχους και τουριστικούς πράκτορες.

Θερινή ακαδημία για τη δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη

Μάρτιος 12, 2018 - 14:14
Αναρτήθηκε στο:

Τις νέες τάσεις στα ΜΜΕ και τη δημοσιογραφία θα εξετάσει η θερινή ακαδημία που διοργανώνεται για δεύτερη φορά φέτος στη Θεσσαλονίκη κατόπιν συνεργασίας του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με άλλους 10 φορείς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Ο διαγωνισμός τελείωσε, το ταξίδι στην Ελλάδα ξεκινάει

Μάρτιος 06, 2018 - 11:00
Αναρτήθηκε στο:

Οι Χλίμποφ Ντμίτρι, Φάγκινα Άννα, Σερεμπριακόβα Κατερίνα και Καγκούροβα Αϊσλού είναι οι τέσσερις νικητές του διαγωνισμού μας «Ταξίδι στην Ελλάδα» που κερδίζουν ένα ταξίδι στην Χαλκιδική φέτος το καλοκαίρι, προσφορά της αεροπορικής εταιρείας Ellinair του Ομίλου Μουζενίδη, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής.